Breathwork retreat med Samuel Svärd – April 2023 – FULLBOKAT,

Datum

27 april, 2023

Tid

17:00

Plats

Framgångsgården

Stort tack för ett fantastisk retreat! Här hittar du kommande retreat. Vi ser fram emot nästa!

Här bjuds du in till ett Breathwork-retreat i naturnära Hävla med Samuel Svärd som syftar till att ge din kropp och ditt sinne tid att vila och vara i kontakt med dig själv.

Som vi alla vet mår vi mycket bättre när vi andas frisk luft. När vi är långt från stad och trafik märker vi av detta extra mycket. Vi kommer under torsdag till söndag att utforska vilka fantastiska tillstånd vi kan uppnå endast genom andetagets kraft. Minst två gånger om dagen kommer Samuel att guida oss i breathwork sessioner. Dessa sessioner ger oss en kontakt med oss själva på det fysiska, mentala och andliga planet som många av oss aldrig upplevt tidigare.

Kan du föreställa dig en bättre plats att praktisera breathwork?
Detta retreat kommer ta plats på Framgångsgården omringad av naturen i vackra Hävla. Vi kommer under torsdag till söndag att andas in skogens välgörande luft under djupare och närvarande breathwork sessioner. Vi kommer under helgen att praktisera yoga som är anpassat för alla nivåer, nybörjare likväl som erfarna. Breathwork och Yoga ger oss förutom en djup känsla av kontakt med oss själva och naturen, mängder av fördelar så som minskad inflammation, snabbare återhämtning, klarhet i sinnet och minskad stress. Vi kommer under en del av tiden praktisera helig tystnad för att vara närvarande med oss själva och det enastående skogslandskapet. Utöver det kommer vi ha en flera roliga och lättsinniga aktiviteter för de som vill vara med! Det kommer även finnas tid mellan workshops för socialisering och egentid.

Cold Exposure
För de som är modiga kommer det att erbjudas workshops i isbad, där vi kommer att lära oss en teknik för att klara av att vara helt avslappnade i 3 minuter i iskallt vatten. Denna praktik precis som breathwork är en snabb genväg till minskad stress, mental tystnad och ökad livslust. Det bygger också stark karaktär. Klarar man av att sitta i något som man tidigare trodde var dödligt, klarar man av vad som helst! En varm Jaccuci väntar direkt efter isbadet.

Alla måltider kommer att lagas av våra kockar och serveras med salladsbuffé och tillbehör (Vid ev. allergier skriv det när du bokar så anpassar vi dina måltider efter det.)

Huset: Framgångsgården består av två fastigheter med 1 minuts promenad emellan.
Det finns tillgång till träning/meditationssal, föreläsningssal, vardagsrum, matsal. 10 badrum med toalett och dusch. Vi äter alla måltider tillsammans i den gemensamma matsalen.
Bland annat så kommer följande aktiviteter att erbjudas:
-6 st Breathworksessioner
-Isbad och bad i närliggande insjö
-Jaccuci med utsikt mot skogen
-Eldcermoni
-Yoga
-Naturmeditation
-Föreläsning om vetenskapen bakom Breathwork

Schema: (Kan ändras beroende på gruppens behov, väder osv.)

Torsdag
17.00 Välkomstcirkel & Breathwork
19.00 Middag och egentid
21.00 Kvällsmeditation

Fredag
08.00 Yinyoga & Breathwork
10.00 Isbad
11.00 Brunch & egentid
13.00 Yoga
17.00 Breathwork
19.00 Middag och egentid
21.00 Kvällsmeditation

Lördag
08.00 Yinyoga och Breathwork
10.00 Isbad
11.00 Brunch & egentid
13.00 Yoga
17.00 Breathwork
19.00 Middag & egentid
21.00 Extatic Dance

Söndag
08.00 Yinyoga och Breathwork
10.00 Isbad
11.00 Brunch & egentid
13.00 Yoga

Alla aktiviteter är frivilliga. Du gör bara det du är bekväm med och mår bra av. Samuel tillsammans med medarbetare finns hela tiden på plats för att du ska få en underbar upplevelse. Vid bokat retreat får du en bekräftelse med all information du behöver såsom, resebeskrivning, packlista etc. Har du frågor kan du maila direkt till: samuel@breathwarrior.se

Om Samuel Svärd:
Samuel är en erfaren Breath Guide, certifierad på Hale i Stockholm där han håller flera breathworkpass i veckan. Han håller även regelbundna helgretreats med fokus på breathwork i kombination med andra praktiker. Samuel är en trygg och van space holder som sedan tonåren har utforskat många olika discipliner inom meditation, breathwork och self inquiry. Han är bra på att fånga upp och finnas där när man behöver stöd. Älskar musik, naturens kraft och så klart breathwork! Samuel ser till att alla känner sig trygga och inkluderade innan han varsamt pushar oss utanför komfortzonen.

Om Samuel och tidigare retreats
“Samuel är en otroligt inspirerande, lyhörd samt trygg och van instruktör/ breathguide. Som genom varje andetag för dig närmre ditt sannare jag. Hans retreat får en att växa som person via glädje, utmaningar, kraftfulla övningar, yoga, musik samt meditation i en naturskön miljö” -Cecilia Kårling

“Helgen den 24-27e nov var bortom ord helt grym! Alla kärleksfulla människor och breathworks/ceremonier kombinerat med vinterlandskapets magi och kalla vatten ledde mig och oss som grupp till att öppna oss för universums oändliga energi och visdom. Detta med breathguide Samuel Svärds otroligt fina, lekfulla och trygga ledarskap. Kärlek!” -Gustaf Leffler

“Med sin enorma närvaro och kompetens skapar Samuel ett tryggt utrymme för att gå in i andningens kraft och guidar med harmonisk energi. Samuels retreat bjuder på den perfekta sammansättningen av olika element; gemenskap, utforskning, läkning och skratt och har för mig varit väldigt transformativa och insiktsfulla – som jag alltid lämnat med ett sort leende i hjärtat” -Filippa Bätjer

“Otroligt över min förväntan. Samuels kraftfulla men samtidigt ödmjuka energi skapar en trygg miljö så man kan släppa taget och bara vara sig själv. Tveklöst en av Sveriges bästa breath-guides!” -Oscar Sjöström

I priset ingår alla workshops, föreläsningar, sovplats under 3 nätter i delat rum, alla måltider och fri tillgång till allt som huset och naturen erbjuder. Vid sjukdom eller annan plötslig händelse erbjuds en plats på ett annat retreat.

Investera i din hälsa och ge dig själv en upplevelse som du tar med dig i livet!

OBS: Retreatet är fullbokat. Nästa chans i maj: Breathwork retreat med Samuel Svärd – Maj 2023

Retreat utgången

Event FAQs

Vad behöver jag ha med?

Handduk, badkläder, sängkläder, bekväma yogakläder och varma kläder för att vara utomhus. Yogautrustning från Yogiraj till premiumkvalitet kommer att finnas på plats.

Hur tar jag mig dit?

Vi kommer att starta en messengergrupp för samåkning så att de med och utan bil kan synka och ta sig dit tillsammans. Har man inte möjlighet att åka bil, tar man sig till Norrköping med tåg, så kommer vi och hämtar er där.

Jag känner mig inte bekväm med att vara med på någon av workshopsen, måste jag vara med?
Inga problem, du är bara med på workshopsen du känner dig kallad till. Vill du hellre ta det lugnt på rummet, ta en skogspromenad eller något annat så gör du det.
Jag är gravid, kan jag vara med?

Ja du kan vara med, men du får ta det lugnare på vissa workshops eller få anpassade övningar att göra. Du kommer få guidning och rekommendationer men främst ska du bara lyssna på din kropp.

Jag har någon sjukdom, kan jag vara med?
 

 

Hör av dig till samuel@breathwarrior.se med frågor angående specifika sjukdomar.

Plats

  • Framgångsgården
  • Hästskovägen 24
  • Hävla
  • Rejmyre
  • 610 14
  • Sverige

Retreatdetaljer

  • 27 april, 2023 17:00   -   30 april, 2023 15:00
Dela retreat
Lägg till i kalender