Breathwork-retreat med Samuel Svärd

Datum

29 september, 2023

Tid

16:00

Plats

HomeTree

Välkommen att andas & yoga med Samuel Svärd!

Vi kommer under Fredag till Söndag i magiska HomeTree i Österbybruk att utforska vilka fantastiska tillstånd vi kan uppnå endast genom andetagets kraft. Minst två gånger om dagen kommer Samuel Svärd att guida oss in i djupare och djupare breathwork-sessioner. Dessa sessioner ger oss en kontakt med oss själva på det fysiska, mentala och spirituella planet som många av oss aldrig upplevt tidigare. Vi kommer även att utforska kylans kraft genom iskalla bad. Malin BergsLo kommer också att vagga oss in i läkande soundhealing med gong och andra instrument samt hålla pass i Mediyoga.

Helgen kommer att bestå av följande workshops:
 • Breathwork-Sessioner
 • Mediyoga
 • Gongbad
 • Isbad/bastu/jacuzzi
 • Dans
 • Eldceremoni
 • Kirtan
Alla aktiviteter är frivilliga.
Du gör bara det du är bekväm med och mår bra av. Samuel tillsammans med medarbetare finns hela tiden på plats för att du ska få en underbar upplevelse.
Om Samuel Svärd:
Samuel är en erfaren Breath Guide, certifierad på Hale i Stockholm där han håller flera breathworkpass i veckan. Han håller även regelbundna helgretreats med fokus på breathwork i kombination med andra praktiker. Samuel är en trygg och van space holder som sedan tonåren har utforskat många olika discipliner inom meditation, breathwork och self inquiry. Han är bra på att fånga upp och finnas där när man behöver stöd. Han älskar musik, naturens kraft och så klart breathwork! Samuel ser till att alla känner sig trygga och inkluderade innan han varsamt pushar oss utanför komfortzonen.
Om Malin BergsLo:
Malin är Mediyogalärare, Massageterapeut, healer, coach och Naturälskare. Hon har vandrat länge på den personliga utvecklingens stig. Kärleksfull och omhändertagande som person och sprider fin energi omkring sig. En person som man gärna öppnar upp sitt hjärta för. Bra på att hålla space och att se vad som behövs jobbas med.
Vad ingår i priset?
 • Alla workshops
 • Alla mål mat: 2 frukostar, 2 luncher, 3 middagar
 • Sängplats i 2 nätter
 • Fri tillgång till spabad och bastu
 • Fantastisk skog och natur att njuta av

Alla måltider kommer att tillagas av en professionell kock som specialiserar sig på vegetariskt och veganskt.
Vid ev. allergier: skriv det när du bokar, så anpassar vi dina måltider efter det.

Om Samuel och tidigare retreats

“Samuel är en otroligt inspirerande, lyhörd samt trygg och van instruktör/ breathguide. Som genom varje andetag för dig närmre ditt sannare jag. Hans retreat får en att växa som person via glädje, utmaningar, kraftfulla övningar, yoga, musik samt meditation i en naturskön miljö” -Cecilia Kårling

“Helgen den 24-27e nov var bortom ord helt grym! Alla kärleksfulla människor och breathworks/ceremonier kombinerat med vinterlandskapets magi och kalla vatten ledde mig och oss som grupp till att öppna oss för universums oändliga energi och visdom. Detta med breathguide Samuel Svärds otroligt fina, lekfulla och trygga ledarskap. Kärlek!” -Gustaf Leffler

“Otroligt över min förväntan. Samuels kraftfulla men samtidigt ödmjuka energi skapar en trygg miljö så man kan släppa taget och bara vara sig själv. Tveklöst en av Sveriges bästa breath-guides!” -Oscar Sjöström

Investera i din hälsa och ge dig själv en upplevelse som du tar med dig i livet!
Boka din plats redan idag, tryggt och säkert via Klarna!

Vid sjukdom eller annan plötslig händelse erbjuds en plats på ett annat retreat. Vid bokat retreat får du en bekräftelse med all information du behöver såsom, resebeskrivning, packlista etc. Har du specifika frågor kan du maila direkt till: samuel@breathwarrior.se

Retreat utgången

Event FAQs

Vad behöver jag ha med?

Handduk, badkläder, sängkläder, bekväma yogakläder och varma kläder för att vara utomhus.

Hur tar jag mig dit?

Vi kommer att starta en messengergrupp för samåkning så att de med och utan bil kan synka och ta sig dit tillsammans.

Jag känner mig inte bekväm med att vara med på någon av workshopsen, måste jag vara med?
Inga problem, du är bara med på workshopsen du känner dig kallad till. Vill du hellre ta det lugnt på rummet, ta en skogspromenad eller något annat så gör du det.
Jag är gravid, kan jag vara med?

Ja du kan vara med, men du får ta det lugnare på vissa workshops eller få anpassade övningar att göra. Du kommer få guidning och rekommendationer men främst ska du bara lyssna på din kropp.

Jag har någon sjukdom, kan jag vara med?
 

 

Hör av dig till samuel@breathwarrior.se med frågor angående specifika sjukdomar.
 • HomeTree
 • Mineralvägen 1
 • Österbybruk
 • 748 32
 • Sverige

Retreatdetaljer

 • 29 september, 2023 16:00   -   1 oktober, 2023 17:00
Dela retreat
Lägg till i kalender