Workshop: Självkänsla – på underbara Liljero Retreat

Datum

19 april, 2024

Tid

16:00

Plats

Liljero Retreat

Dags att göra dig själv viktig!

Vet du vad som händer när du höjer din självkänsla?

 • Dina relationer blir bättre
 • Du mår bättre
 • Du vågar mer
 • Du når lättare dina mål
 • Du känner dig mer attraktiv
 • Du blir chef över din egen värld

Följ med på denna workshop fylld av kraftfulla processer och övningar, föreläsningar, gemenskap och mycket värme och stöd. Vi gör detta på ett roligt, utmanande och hjärtöppnande sätt. Investera i en helg som ger dig en helt ny plattform att stå på!

Känner du igen dig?

Kanske känner du att du sätter andra före dig själv och säger JA fastän du egentligen vill säga NEJ. Du kanske har huvudet fullt med självkritiska röster som säger: Jag kan inte, duger inte, är inte älskvärd, är inte tillräckligt bra, tänk om jag misslyckas, va dum jag är, alla andra är snyggare. Du kanske tillochmed förminskar dig själv och krymper din energi i vissa sociala sammanhang. Du blir blyg, osäker och rädd. Är du den du vill vara?

Om du vill upptäcka mer av dig själv och göra förändringar är denna workshop för Dig. Dessa dagar handlar om att testa, utmana och höja din självkänsla genom en mängd olika processer.

Workshops: Metoderna som gör skillnad

Metoderna vi använder lugnar nervsystemet, skiftar negativa känslominnen, förändrar tankarna och öppnar hjärtat och kontakten med dig själv. EFT (Emotional Freedom Techniques), NLP (Neuro Linguistic Programming), Mindfulness och mycket mer.

Tillsammans med andra

Din självkänsla står alltid i relation till andra människor och därför tar vi i denna workshop hjälp av varandra för att skifta ditt inlärda reaktionssystem. Det kan kännas extra läskigt att göra saker i grupp … speciellt om du har dålig självkänsla … men det är då det blir som mest effektivt och grejen är den, att här är alla i samma sits. Du är inte ensam!

Du kan inte läsa dig till bättre självkänsla genom en bok. Processen behöver upplevas, ditt nervsystem behöver tränas och din mentala utgångspunkt skiftas! Du behöver kliva utanför sin bekvämlighetszon för att bryta dina mönster. Det är inte så läskigt som du tror där borta på andra sidan … men du måste dit för att upptäcka det själv.

Kursgården

Vi spenderar helgen i ett vackert gammalt kapell från 1889, numera en kursgård med namnet Liljero Retreat – en besjälad plats där omtanke och hjärta lagts vid varje detalj. Den lugna, säregna energin i byggnaden hjälper oss i processen att komma i kontakt med våra hjärtan och vår sanning. Kapellet bidrar till den oförglömliga upplevelse som vi vill ge dig dessa dagar. Välkommen till en transformerande helg på Liljero!

Din coach

Tina Lee Möller
Tina arbetar som coach/ terapeut/workshopledare och har hjälpt människor att må bättre med bl.a. EFT-tapping sedan 2011. Hon sitter med i EFT Förbundets styrelse och håller kurser och coachutbildning i metoden. Tina är certifierad Heart IQ coach, har lett workshops och retreat som bl.a. Mer än ett Retreat, Retreat Återhämta hela dig , Workshop Självkänsla, Workshop Släpp Bagaget, Workshop Neurografisk Bildcoaching, Konsten att få saker och ting gjorda, Workshop Heja Mig, , Retreat Smink & Soul och hon utbildar även i Asiatisk YogaMassage.

Med ett nyfiket sinne guidar hon genom att lyssna till kroppen och känslornas behov – vad de vill förmedla, och assisterar kroppens energier att komma i balans.

Ord från tidigare deltagare

”Kan varmt rekommendera Liljero ochditworkshop självkänsla för alla. Det jag fått lära mig om mig själv denna helg hade tagit 100 år i terapi och jag hade förmodligen ändå inte nått dit jag är idag. Känner mig stark, smart, fri och trygg. Tack!”

”Workshopen gav mig konkreta verktyg för att lugna mitt nervsystem när negativa känslor kommer. Ledaren är varm, omtänksam och skapar en trygg atmosfär där man får kontakt med sitt sanna jag. Kommer alltid att minas dessa dagar med stor glädje och tacksamhet. Jag kände en genuin delaktighet och samhörighet.”

Praktiskt

Boende
Mysiga sovplatser erbjuds på ovanvåningen i delad sal med skiljeväggar av tyg. Liljeros rymliga sovsal inbjuder till den viktiga känslan av samhörighet, trygghet och gemenskap vilket är en stor del av workshopen. Om man vill ha separat boende går det ev att hyra i byn till en merkostnad.

Plats
Liljero Retreat
Högsbo 123, 740 44 Tärnsjö

Mat
Mat som lagats med massor av kärlek serveras. Till stor del ekologisk, vegetariska alternativ finns.

Samåkning
En facebookgrupp finns där man kan erbjuda/söka samåkning till kursgården.

Frågor
Vid specifika frågor, kontakta info@retreatsverige.se

Om du får förhinder
Vid sjukdom eller annan plötslig händelse erbjuds en plats på en annan retreat. Meddela oss så snart du kan!

Delbetalning med Klarna är möjlig för dig som önskar!
Varmt välkommen att investera i din hälsa och ge dig själv en upplevelse som du tar med dig vidare i livet!

OBS! Använd inte en Hotmail-adress när du bokar, då Hotmail har en bugg som gör att din bekräftelse inte når fram.

Boka nu

Biljettyp Biljettantal Biljettpris
1 person

Workshops inkl. mat & boende

3 Kvar
3,950.00 kr
Antal Totalt

Event FAQs

Hur tar jag mig dit?

Liljero Retreat finner du på gps:en alternativt skriver in: Högsbo 123, 740 44 Tärnsjö. Det ligger ca 1,5 timmes bilfärd nordväst om Stockholm.
En facebookgrupp för samåkning kommer att finnas. Kommer du från Stockholm komunalt åker du tåg till Uppsala. Därefter går det bussar antingen via Östervåla eller Heby (tar ca 1,5 timme). I Östervåla byter du mot Heby. Åker du via Heby byter du mot Östervåla för att sedan gå av på hållplats Högsbo som ligger en minuts promenad från Liljero.

Jag kommer inte att kunna vara på plats hela kursen, (kommer senare eller måste åka tidigare) kan jag komma ändå?

Absolut du är så välkommen. Hör av dig till info@retreatsverige.se med detaljer så löser vi något. 


 

Jag känner mig inte bekväm med att vara med på någon av workshopsen, måste jag vara med?
Inga problem, du är bara med på workshopsen du känner dig kallad till. Vill du hellre ta det lugnt på rummet, ta en skogspromenad eller något annat så gör du det.
Jag har någon sjukdom, kan jag vara med?
 

 

Hör av dig till info@retreatsverige.se med frågor angående specifika sjukdomar. Allt går att lösa!
 • Liljero Retreat
 • Högsbo 123
 • Tärnsjö
 • 740 44
 • Sverige

Retreatdetaljer

 • 19 april, 2024 16:00   -   21 april, 2024 16:00
Dela retreat
Lägg till i kalender