Retreat Ljudresa – med Malin på Bondasgården Soul and Food

Datum

26 augusti, 2023

Tid

10:00

Plats

Bondasgården Soul and Food

Låt ljudet hela dig, låt yogan göra dig mjuk ända in i själen…

Välkommen till en dag i balans och harmoni med fokus på ljudets helande effekt i den mänskliga kroppen på jordande Bondasgården Soul and Food precis vid kraftfulla Västerdalälvens kant.
Känner du en längtan efter att släppa taget om vardagen för en liten stund och bara få uppleva djup avslappning, shamansk energimedicin och göra en resa i ljudets tecken? Då är detta en dag för dig!

Yoga

Dagen inleds med en härligt avslappnande och mjukgörande Må bra-yoga med Maria, där hon hjälper dig att lägga grunden för en dag i emottagande och inkännande.

Mat

Efter yogan får du avnjuta en ljuvligt god och näringsrik lunch komponerad av Bondasgårdens fantastiske kock. Det blir en mjuk och härlig upplevelse för både smaklökar och mage.

Sound Healing

Därefter fortsätter vi med dagens huvudattraktion: Soundhealing Workshop, där Malin* från Våga Vara Vild bjuder in till en resa i ljud och vibrationer. Det här är en dag som kommer att ge dig en intellektuell förståelse för hur Soundhealing fungerar, samtidigt som du får en chans att få uppleva Soundhealingens effekter i din egen kropp.

Soundhealing utgår från kvantfysikens teori att allt här på jorden är energi som vibrerar med olika frekvenser. Med hjälp av instrument såsom bl.a. trumma, skallra, klangskålar eller gong kan ljudets energi användas för att stämma, finjustera och balansera det instrument som den mänskliga kroppen faktiskt är.

Ljud, musik och sång har använts i alla tider i ceremonier och riter över hela världen för att fira och befästa viktiga händelser. Det har även använts som medicin och för att skapa harmoni och balans.

Vibrationerna från de instrument som används i Soundhealing är lugnande, balanserande, meditativa och framför allt mycket helande. Malin använder även sin röst som ytterligare ett verktyg för att skapa de bästa förutsättningarna för en Soundhealing som går på djupet.

Detta kommer dagen att bringa dig

 • Grundläggande kunskap om hur Soundhealing fungerar och dess effekter.
  Möjlighet att prova på och lära dig enkla tekniker som du kan använda på dig själv och andra.
 • En chans att uppleva en unik Soundhealingsession i naturnära miljö.
 • Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet. Du kommer som du är och får det du behöver.

Vad ingår?

 • Yogapass
 • Shamansk energimedicin
 • Välgörande och god lunch
 • Medskapande workshop i Soundhealing
 • Ljudfil med en inspelad Soundhealingavslappning

Dina värdar

Fredrik Olofsson

Fredrik driver tillsammans med Maria Bondasgården Soul and Food och Fredrik står för den goda maten du kommer att äta under retreatet. Fredrik är Shamansk healer och Friskvårdsmassör. Han brinner för att skapa och komponera maträtter som ger människor den näring de behöver i kombination med magiska smakupplevelser. I sitt arbete är han i samklang med naturen och dess skafferi för att ta tillvara på allt det goda och nyttiga som finns runt om oss för att sedan förädla det via sin matlagning.

Maria Sjöö

Maria är en av eldsjälarna bakom Bondasgården Soul and Food. Maria är Ört- och Aromaterapeut, Regressionsterapeut, Yogalärare och Shamansk healer. Hon brinner för att hjälpa människor att hitta kontakten med sin egen kärna och sin själs sanning. I sitt arbete tar hon naturen till hjälp för att skala av det som står i vägen för att kunna leva livet fullt ut och för att förstärka det som är ämnat för var och en i denna omvälvande tidsålder.

Malin Edman

Malin är shaman och utbildad Sacred Sound Healing Ceremony Facilitator med mer än 20 årserfarenhet och kunskap av Sound Healing och andra tekniker inom hälsa och välmående. Hon driver företaget Våga Vara Vild.

Som shaman ser hon sitt kall som en personlig livsåskådning med tacksamhet, kärlek och respekt för Moder jord. Soundhealing är en viktig del av hennes resa, där vibrationer och frekvenser läker och öppnar insikter från det undermedvetna. Hennes främsta fokus är att arbeta med sig själv och bli mer hel, helad och helig genom att hantera trauma, sätta gränser och lyssna in sin egen visdomPraktiskt

Praktiskt

Boende

Det är även möjligt att boka övernattning, frukost och middag i samband med detta
retreat. Kontakta oss via mail (info@soulandfood.se) för mer information och prisuppgift.

Plats

Bondasgården Soul and Food. Adress: Torgås 164, 780 64 Lima

Övrigt

För att retreatet ska bli av ser vi att minst 6 personer bokar. Maxkapacitet för detta retreat är 15 personer.

Kontakt

Har du frågor och funderingar, hör gärna av dig till:
info@soulandfood.se
Telefon til Bondasgården Soul and Food: 0280-30008

Vi ser mycket fram emot att få uppleva denna läkande och inkännande dag i ljudets tecken
tillsammans med dig!

/Fredrik och Maria (Bondasgården Soul and Food) i samarbete med Malin (Våga Vara Vild)

Investera i din hälsa och ge dig själv en upplevelse som du tar med dig vidare i livet!

Delbetalning med Klarna är möjlig för dig som önskar!

Retreat utgången

Event FAQs

Hur tar jag mig dit?

Det går att ta sig kommunalt hela vägen och då kliva av på busstation "Torgåsbron". Därefter är det en kort promenad på 2 minuter. Det går även fint att knappa in Torgås 164, 780 64 Lima eller Bondasgården Soul and Food på gps:en!

Jag kommer inte att kunna vara på plats hela retreatet, (kommer senare eller måste åka tidigare) kan jag komma ändå?

Absolut du är så välkommen. Hör av dig till vagavaravild@gmail.com eller info @soulandfood.se med detaljer så löser vi något. 


 

Jag känner mig inte bekväm med att vara med på något, måste jag vara med?
Inga problem, du är bara med på workshopsen du känner dig kallad till. Vill du hellre ta det lugnt, ta en skogspromenad eller något annat så gör du det.
Jag är gravid, kan jag vara med?

Ja du kan vara med, men du får ta det lugnare på vissa workshops eller få anpassade övningar att göra. Du kommer få guidning och rekommendationer men främst ska du bara lyssna på din kropp.

Jag har någon sjukdom, kan jag vara med?
 

 

Allt går att lösa! Bara att höra av dig vid funderingar! vagavaravild@gmail.com eller info @soulandfood.se
Behöver jag några förkunskaper?

Kom precis som du är, detta retreat passar alla!

 • Bondasgården Soul and Food
 • Torgås 164
 • Lima
 • 780 64
 • Sverige

Retreatdetaljer

 • 26 augusti, 2023 10:00   -   16:00
Dela retreat
Lägg till i kalender