SACRED SILENCE RETREAT – FULLBOKAT

Datum

5 januari, 2024

Tid

16:00

Plats

Liljero Retreat

En ljuvlig helg i tystnad

Välkommen till mysiga, vilsamma Liljero för en underbar helg i tystnad, där vi begränsar intrycken utifrån för att uppleva oss själva inifrån. Vi omfamnar nuet och det kravlösa varandet, och utforskar de magiska mellanrummen. Vad finns där att uppleva när bruset tystnar och du till fullo landar hem i dig?

Detta retreat bjuder in till att connecta med dig själv, grunda dig i din essens och fylla på dig djupt inifrån.
Genom att omfamna tystnaden skapar vi utrymme för så mycket vackert som inte får plats i vardagen. I tystnaden finns utrymme för att ta emot, att landa i det som är sant, att få perspektiv, att tänka klart tankar, känna klart känslor. Där finns utrymme för reflektion, klarhet, insikt, för vila, återhämtning, läkning. Tystnaden ger dig gåvan att släppa taget om görandet, och mjukt omfamna och uppleva det vackra och enkla varandet.

Tystnadens sacred space
Tystnaden kommer ge dig gåvan av att uppleva nuet utan att bli avbruten, uppleva dig utan yttre intryck, och få riktig kvalitetstid med dig själv. Hur din upplevelse tar form beror helt på vart du befinner dig och vad du har för behov och intentioner. Kanske får du en känsla av en stor utandning. En stor vacker let go. Stillhet. Frid. Enkelhet. Harmoni. Tillåtelse. Tillit. Kärlek. Glädje. Frihet. Klarhet. Avslappning. Påfyllning. Vilsamhet. Tacksamhet. Kanske en mix av allt, eller något helt annat.

Hållen och guidad
Din coach Ericas intention är att hålla och guida dig till en trygg och givande upplevelse i tystnad. Du kommer få uppleva sessioner där hon guidar dig hem till dig själv på olika sätt. Erica använder sig av olika metoder för att tillåta ditt sinne att vila och landa hem med närvaro i kropp, hjärta och själ. Sessionerna kombinerar stillhet och rörelse för att väcka och fylla på dig inifrån.

Intuitivt flöde
Din guide arbetar intuitivt och följer flödet för vad som känns sant i stunden. Du kan komma att uppleva olika typer av meditation, enkla andningsövningar, meditation i rörelse, kärleksfull kroppsnärvaro, reflektion, stimulering av olika sinnen, närvaroövningar, shaking, hjärtöppnande och avslappnande övningar. Dessa är till för att stötta dig till att landa mjukt och omfamna nuet, så du kan uppleva tystnadens vackra kraft, visdom och kärlek. Mellan sessionerna är det fri tid där du på egen hand kan yoga, meditera, vila, skriva, promenera, och framförallt: vara. Sessionerna är inte obligatoriska så vill du hellre vara i tystnad med dig själv vid något tillfälle så går det lika bra.

Kursgården

Liljeros mysiga ombonade miljö är perfekt för ett retreat i sacred silence – här får du möjlighet att uppleva tystnaden utan att känna dig ensam. Det finns många utspridda mysiga platser och vill du vara i avskildhet kan du vara det, men det finns också alltid möjlighet att ha människor omkring dig, vilket bjuder in till en trygg och mysig upplevelse med en känsla av gemenskap och samhörighet i tystnadens sacred space.

Din värdinna & coach

Erica Nylander
Erica är en inkännande och varm person med härlig energi som gör att du känner dig trygg, avslappnad och inspirerad. Hon har en förmåga att skapa ett tillåtande space där du kan släppa taget, lägga prestation åt sidan och mjukna in i dig själv och din essens. Hennes unika guidning får ditt sinne att vila och du landar in i kroppen och hjärtat där du kan vara närvarande, kravlös och fri.
Mer om Erica: https://www.ericanylander.com/

Praktiskt

Detta ingår

 • Härliga näringsrika måltider: 2 frukost, 2 lunch, 2 middag, 3 fika
 • Mysigt sovarrangemang: 2  nätters logi
 • Underbara sessioner: 7-8 st
 • Sacred Silence
 • Skogen utanför fönstret
 • Hög mysfaktor
 • Vacker gemenskap
 • Upplevelse för livet

Boende
Sovplatser i ombonade rum med väggar av tygdraperier som bjuder in till en mysig sovupplevelse med en känsla av gemenskap.

Plats
Liljero Retreat
Högsbo 123, 740 44 Tärnsjö

Mat
Härliga näringsrika vegetariska måltider.

Bokningsvillkor
Vid avbokning minst 30 dagar innan retreatets start får du tillbaka hela summan förutom 1500 kr som behålls i anmälningsavgift. Du kan också välja att överlåta platsen till någon annan. Vid avbokning på grund av sjukdom får du tillbaka hela summan förutom anmälningsavgiften. Du kan också välja att överlåta platsen till någon annan.

Frågor
Vid specifika frågor, kontakta info@retreatsverige.se

Jag ser fram emot att möta dig och uppleva tystnadens skönhet tillsammans på underbara Liljero.
/Med kärlek, Erica

Delbetalning med Klarna är möjlig för dig som önskar!
Varmt välkommen att investera i din hälsa och ge dig själv en upplevelse som du tar med dig vidare i livet!

Retreat utgången

Event FAQs

Hur tar jag mig dit?

Liljero Retreat finner du på gps:en alternativt skriver in: Högsbo 123, 740 44 Tärnsjö. Det ligger ca 1,5 timmes bilfärd nordväst om Stockholm.
Kommer du från Stockholm komunalt åker du tåg till Uppsala. Därefter går det bussar antingen via Östervåla eller Heby (tar ca 1,5 timme). I Östervåla byter du mot Heby. Åker du via Heby byter du mot Östervåla för att sedan gå av på hållplats Högsbo som ligger en minuts promenad från Liljero.

Jag kommer inte att kunna vara på plats hela kursen, (kommer senare eller måste åka tidigare) kan jag komma ändå?

Absolut du är så välkommen. Hör av dig till info@retreatsverige.se med detaljer så löser vi något. 


 

Jag känner mig inte bekväm med att vara med på någon av workshopsen, måste jag vara med?
Inga problem, du är bara med på workshopsen du känner dig kallad till. Vill du hellre ta det lugnt på rummet, ta en skogspromenad eller något annat så gör du det.
Jag har någon sjukdom, kan jag vara med?
 

 

Hör av dig till info@retreatsverige.se med frågor angående specifika sjukdomar. Allt går att lösa!
Förkunskaper?

Inga förkunskaper krävs. Är det första gången du upplever ett tyst retreat så är det här perfekt för dig. Och har du varit i tystnad många gånger förut så är det lika perfekt. Varmt välkommen att uppleva denna version av dig i sacred silence under min guidning på underbara Liljero.

 • Liljero Retreat
 • Högsbo 123
 • Tärnsjö
 • 740 44
 • Sverige

Retreatdetaljer

 • 5 januari, 2024 16:00   -   7 januari, 2024 15:00
Dela retreat
Lägg till i kalender