SACRED SILENCE RETREAT

Datum

11 juli, 2024

Tid

18:00

Plats

Skogshem

En ljuvlig helg i tystnad

Välkommen till Skogshem för 3 dagars sommarmagi i tystnad, där vi begränsar intrycken utifrån för att uppleva oss själva inifrån. Vi omfamnar nuet och det kravlösa varandet, och utforskar de magiska mellanrummen. Vad finns där att uppleva när bruset tystnar och du till fullo landar hem i dig?

Detta retreat bjuder in till att connecta med dig själv, grunda dig i din essens och fylla på dig djupt inifrån.
Genom att omfamna tystnaden skapar vi utrymme för så mycket vackert som inte får plats i vardagen. I tystnaden finns utrymme för att ta emot, att landa i det som är sant, att få perspektiv, att tänka klart tankar, känna klart känslor. Där finns utrymme för reflektion, klarhet, insikt, för vila, återhämtning, läkning. Tystnaden ger dig gåvan att släppa taget om görandet, och mjukt omfamna och uppleva det vackra och enkla varandet.

Tystnadens sacred space
Tystnaden kommer ge dig gåvan av att uppleva nuet utan att bli avbruten, uppleva dig utan yttre intryck, och få riktig kvalitetstid med dig själv. Hur din upplevelse tar form beror helt på vart du befinner dig och vad du har för behov och intentioner. Kanske får du en känsla av en stor utandning. En stor vacker let go. Stillhet. Frid. Enkelhet. Harmoni. Tillåtelse. Tillit. Kärlek. Glädje. Frihet. Klarhet. Avslappning. Påfyllning. Vilsamhet. Tacksamhet. Kanske en mix av allt, eller något helt annat.

Hållen och guidad
Din coach Ericas intention är att hålla och guida dig till en trygg och givande upplevelse i tystnad. Du kommer få uppleva sessioner där hon guidar dig hem till dig själv på olika sätt. Erica använder sig av olika metoder för att tillåta ditt sinne att vila och landa hem med närvaro i kropp, hjärta och själ. Sessionerna kombinerar stillhet och rörelse för att väcka och fylla på dig inifrån.

Intuitivt flöde

Din guide arbetar intuitivt och följer flödet för vad som känns sant i stunden, ibland kommer du guidas till att väckas och fyllas på inifrån med hjälp av rörelse, och ibland kommer du få smälta in i avslappning i stillhet. Du kan komma att uppleva olika typer av meditation, enkla andningsövningar, meditation i rörelse, kärleksfull kroppsnärvaro, reflektion, stimulering av olika sinnen, närvaroövningar, shaking, hjärtöppnande och avslappnande övningar. Dessa är till för att stötta dig till att landa mjukt och omfamna nuet, så du kan uppleva tystnadens vackra kraft, visdom och kärlek. Mellan sessionerna är det fri tid där du på egen hand kan yoga, meditera, vila, skriva, promenera, och framförallt: vara. Sessionerna är inte obligatoriska så vill du hellre vara i tystnad med dig själv vid något tillfälle så går det lika bra.

Kursgården

Det känns extra fint att bjuda in till en upplevelse i Sacred Silence i mitt Skogshem. Ett mysigt ombonat litet hus på en liten höjd omhuldat av skog och med öppna fält runt hörnet och en underbar sjö inom gångavstånd. Här är det lugnt och fridfullt med naturen helt inpå. Tomten har många olika platser att sitta på och utforska och små stigar att vandra på – en perfekt miljö för ett retreat i sacred silence. Även huset bjuder in till flera mysiga platser som t ex framför brasan eller på den mysiga altanen. Här finns också två små lurviga katter. Eftersom det är ett mindre hus har du alltid någon i din närhet vilket bjuder in till en trygg och mysig upplevelse med en känsla av gemenskap och samhörighet.

Din värdinna & coach

Erica Nylander
Erica är en inkännande och varm person med härlig energi som gör att du känner dig trygg, avslappnad och inspirerad. Hon har en förmåga att skapa ett tillåtande space där du kan släppa taget, lägga prestation åt sidan och mjukna in i dig själv och din essens. Hennes unika guidning får ditt sinne att vila och du landar in i kroppen och hjärtat där du kan vara närvarande, kravlös och fri.

Praktiskt

Detta ingår

 • Härliga näringsrika måltider: 3 frukost, 3 lunch, 3 middag, 3 fika
 • 3 nätters logi i mysiga sovrum med naturen utanför fönstret
 • Guidade sessioner: ca 3 per dag
 • Sacred Silence
 • Skog och natur inpå huset
 • Öppna fält och sjö i inom promenadavstånd
 • Hög mysfaktor
 • Vacker gemenskap
 • Upplevelse för livet

Boende
Sovplats i huset eller gäststugan i ombonade rum för 2-3 personer, vilket bjuder in till en mysig sovupplevelse med en känsla av gemenskap – perfekt sovarrangemang för en upplevelse i tystnad.

Plats
Skogshem
Högsta 115, 73396 Sala

Mat
Härliga näringsrika vegetariska måltider.

Bokningsvillkor
Vid avbokning minst 30 dagar innan retreatets start får du tillbaka hela summan förutom 1500 kr som behålls i anmälningsavgift. Du kan också välja att överlåta platsen till någon annan. Vid avbokning på grund av sjukdom får du tillbaka hela summan förutom anmälningsavgiften. Du kan också välja att överlåta platsen till någon annan.

Frågor
Vid specifika frågor, kontakta info@retreatsverige.se

De upplevelser jag haft i tystnad har givit mig livsförändrande insikter och skiften, och jag ser så mycket fram emot att öppna upp mitt Skogshem för din unika upplevelse av tystnaden.
/Med kärlek, Erica

Delbetalning med Klarna är möjlig för dig som önskar!
Varmt välkommen att investera i din hälsa och ge dig själv en upplevelse som du tar med dig vidare i livet!

Boka nu

Biljettyp Biljettantal Biljettpris
1 person

Workshops inkl. mat & boende

3 Kvar
2,990.00 kr
Antal Totalt

Event FAQs

Hur tar jag mig dit?

Adress: Högsta 115, 73396 Sala


Knappa in det på gps:en, det tar drygt en timma att köra från Uppsala och ca 1,5 timmar från Stockholm.


 


Det går även att åka buss från uppsala till station Gullvalla.

Jag kommer inte att kunna vara på plats hela retreatet, (kommer senare eller måste åka tidigare) kan jag komma ändå?

Absolut du är så välkommen. Hör av dig till info@retreatsverige.se med detaljer så löser vi något. 


 

Jag känner mig inte bekväm med att vara med på någon av workshopsen, måste jag vara med?
Inga problem, du är bara med på workshopsen du känner dig kallad till. Vill du hellre ta det lugnt på rummet, ta en skogspromenad eller något annat så gör du det.
Jag har någon sjukdom, kan jag vara med?
 

 

Hör av dig till info@retreatsverige.se med frågor angående specifika sjukdomar. Allt går att lösa!
Förkunskaper?

Inga förkunskaper krävs. Är det första gången du upplever ett tyst retreat så är det här perfekt för dig. Och har du varit i tystnad många gånger förut så är det lika perfekt. Varmt välkommen att uppleva denna version av dig i sacred silence under min guidning på underbara Liljero.

 • Skogshem
 • Högsta 115
 • Sala
 • 733 96
 • Sverige

Retreatdetaljer

 • 11 juli, 2024 18:00   -   14 juli, 2024 15:00
Dela retreat
Lägg till i kalender