ENDAGSRETREAT MED MAKRAMÉ

Datum

30 september, 2023

Tid

10:00

Plats

Bondasgården Soul and Food

(Anmälan stängd) Energimedicin möter konst

Längtar du efter att få kliva in i en välgörande värld och uppleva djup avslappning, shamansk energimedicin och att skapa din unika drömfångare i konsthantverket makramé? Då tror vi att den här dagen kan vara något för dig.

Välkommen till en harmonisk, jordande och kreativ endags-retreat på ljuvliga Bondasgården Soul and Food!
Det här är en unik möjlighet att ge dig själv en paus från vardagen och uppleva en djup förbindelse med din inre kraft och kreativitet. Tillsammans skapar vi en fin dag där gemenskap, inre frid, spiritualitet och kreativt skapande möts i en ljuvlig och naturskön miljö.

Maria inleder dagen med grundande yoga och meditation som knyter an till jorden, aktiverar självläkning samt stärker kropp och själ. Ur den Shamanska traditionen smudging rensas vi från ogynnsam och tung energi. Förmiddagens olika övningarna frigör eventuella blockeringar i våra energiflöden och bjuder in till en grundad känsla av inre frid och välbefinnande i fin och ljus energi. En fantastisk grund för en eftermiddag fylld av glädje, gemenskap och kreativt skapande.

Efter gemensam lunch beger vi oss in i kreativitet och vackert skapande där du formger och tillverkar din alldeles unika drömfångare, dekorerad med kristaller och organiska material. Julie går igenom makraméns grundknutar, mönster och tekniker som du sedan kan variera i det oändliga i dina framtida makramé-projekt. Vi visar olika alster som inspiration och finns till hands under hela workshopen för att hjälpa dig med teknikerna och att åstadkomma ett lyckat resultat. Din färdiga drömfångare blir till en magisk inredningsdetalj, fylld med positiv energi och det du välkomnar in i ditt liv.

Under hela dagen finns ett urval av makramégarn, eteriska oljor, tinkturer, kristaller och mycket mer till försäljning. Inga förkunskaper behövs och alla åldrar är välkomna. Supertrevligt att göra tillsammans med någon som har en speciell plats i ens hjärta.

Dina värdar

Fredrik Olofsson

Fredrik driver tillsammans med Maria Bondasgården Soul and Food och Fredrik står för den goda maten du kommer att äta under retreatet. Fredrik är Shamansk healer och Friskvårdsmassör. Han brinner för att skapa och komponera maträtter som ger människor den näring de behöver i kombination med magiska smakupplevelser. I sitt arbete är han i samklang med naturen och dess skafferi för att ta tillvara på allt det goda och nyttiga som finns runt om oss för att sedan förädla det via sin matlagning.

Maria Sjöö

Maria är en av eldsjälarna bakom Bondasgården Soul and Food. Maria är Ört- och Aromaterapeut, Regressionsterapeut, Yogalärare och Shamansk healer. Hon brinner för att hjälpa människor att hitta kontakten med sin egen kärna och sin själs sanning. I sitt arbete tar hon naturen till hjälp för att skala av det som står i vägen för att kunna leva livet fullt ut och för att förstärka det som är ämnat för var och en i denna omvälvande tidsålder.

Julie Boajé

Julie bor tillsammans med sin familj på Ekerö i Stockholm. Där driver hon sitt företag KBT-Fabriken www.kbtfabriken.se och även sitt varumärke @makramebyjulie Makrame By Julie är en sanslöst kreativ sammandrabbning mellan tusentals meter garn, oändligt många knutar och Julie. Julie handknyter alla sina alster i organiskt och ekologiskt material och tillverkar allt från drömfångare, lampor och möbler till stora väggbonader. Hennes alster dekorerar offentliga lokaler såväl som privata hem. Julie älskar att hålla i workshops.

Vad ingår?

 • Heldagsretreat
 • Yoga
 • Shamansk energirening
 • Välgörande och god lunch
 • Kreativ workshop i konsthantverket makramé

Praktiskt

 • Tag med:
  • Mjuka sköna kläder till morgonyogan
  • En sax. Skönt att ha egen
  • Gärna eget material som du önskar dekorera din drömfångare med
Materialkostnad tillkommer:
 • Ett garnnystan på 100 m (räcker gott och väl till en drömfångare) 150 kr.
 • Ringar till drömfångare finns i två storlekar och kostar 60 och 80 kr/st

Boende
Det är även möjligt att boka övernattning, frukost och middag i samband med detta
retreat. Kontakta oss via mail (info@soulandfood.se) för mer information och prisuppgift.

Plats
Bondasgården Soul and Food. Adress: Torgås 164, 780 64 Lima

Övrigt
För att retreatet ska bli av ser vi att minst 8 personer bokar. Maxkapacitet för detta retreat är 15 personer.

Kontakt

Har du frågor och funderingar, hör gärna av dig till:
info@soulandfood.se
Telefon til Bondasgården Soul and Food: 0280-30008

/Fredrik och Maria (Bondasgården Soul and Food) i samarbete med Julie

Investera i din hälsa och ge dig själv en upplevelse som du tar med dig vidare i livet!

Delbetalning med Klarna är möjlig för dig som önskar!

Retreat utgången

Event FAQs

Hur tar jag mig dit?

Det går att ta sig kommunalt hela vägen och då kliva av på busstation "Torgåsbron". Därefter är det en kort promenad på 2 minuter. Det går även fint att knappa in Torgås 164, 780 64 Lima eller Bondasgården Soul and Food på gps:en!

Jag kommer inte att kunna vara på plats hela retreatet, (kommer senare eller måste åka tidigare) kan jag komma ändå?

Absolut du är så välkommen. Hör av dig till eller info @soulandfood.se med detaljer så löser vi något. 


 

Jag känner mig inte bekväm med att vara med på något, måste jag vara med?
Inga problem, du är bara med på workshopsen du känner dig kallad till. Vill du hellre ta det lugnt, ta en skogspromenad eller något annat så gör du det.
Jag har någon sjukdom, kan jag vara med?
 

Allt går att lösa! Bara att höra av dig vid funderingar! info @soulandfood.se
Behöver jag några förkunskaper?

Kom precis som du är, detta retreat passar alla!

 • Bondasgården Soul and Food
 • Torgås 164
 • Lima
 • 780 64
 • Sverige

Retreatdetaljer

 • 30 september, 2023 10:00   -   16:00
Dela retreat
Lägg till i kalender