Retreat – Kundalini Healing

Datum

17 november, 2023

Tid

16:00

Plats

Liljero Retreat

 Välkommen till ett höstretreat i självläkning!

När novembers höstmörker ligger över vardagen välkomnar vi dig att omfamna ditt hjärta, berika din själ och frigöra din livskraft under en magisk helg på Liljero. Tillsammans kommer vi att utforska, aktivera och djupdyka i Kundalini-Energin så att du kan förkroppsliga din livsenergi, hitta en djup kontakt med ditt inre och fylla dig själv med positiv energi.

Under helgen kommer vi utforska flera olika metoder som Kundalini aktivering, Kundalini shaking, Cacao Cermoni, Blå Lotus, Breathwork, Gruppreiki och  EFT (Emotional Freedom Techniques). Tillsammans i gemenskap med ett fokus på din inre resa lyser den här helgen upp höstens mörker på den rogivande platsen Liljero utanför Uppsala.

Förutom våra hjärtöppnande aktiviteter kommer det finnas tid för reflektion, samtal, promenader, earthing och kallbad samt bastu för den som vill. Prova då våra hemmagjorda ekologiska spa-produkter.

Retreatet fokuserar på att

 • Balansera och återställa ditt nervsystem
 • Släppa taget om inre stress och fysiska spänningar
 • Frigöra flödet av den djupa livskraften
 • Uppleva en helande resa för kropp och sinne
 • Kommma i djupare kontakt med dina känslor
 • Stärka din intuition
 • Dela dina upplevelser i gemenskap

Upplev och känn – metoderna

Kundalini Aktivering
Kundalini aktivering handlar om att mjukt frigöra flödet av din inneboende livskraft. Allt du behöver göra är att ligga ner, slappna av (surrender) och ta emot energin som på ett påtagligt sätt aktiveras i rummet. Energin öppnar upp för helande, ett högre medvetandetillstånd och en djupare koppling till ditt livs-syfte. Energin aktiveras uppifrån via ditt kronchakra och flödar sedan genom kroppen och balanserar dina chakran på vägen. Det du kan uppleva är en transformerande och helande resa för din fysiska kropp och ditt inre sinne.

Kundalini Shaking
Är en metod där vi aktivt framkallar en vibration i kroppen med syfte att väcka den energi som finns vilande i basen av din ryggrad. Muskulära rörelser eller ryckningar kan uppstå under en klass samt frigörande av känslor och blockeringar. Till skillnad från Kundalini aktivering som är passiv så är detta ett aktiv processarbete, för att påminna kroppen om den inneboende självreglerande funktionen, som vi alla besitter.

Blå Lotus
Blå Lotus är en kraftfull högfrekvent blomma som historiskt använts i flera olika urkulturer. Blomman kan hjälpa oss att öppna upp vårt sinne, fördjupa din kontakt med din medvetenhet och närvaron i din kropp.

Cacao Cermoni
När du dricker Cacao, öppnas hjärtat på ett nytt sätt. Den värmande drycken skapar ett lugn som ökar de bra hormonerna i kroppen och detta kan leda till minskad stress och ångest. Efter eller i samband med en klass kan Cacao förstärka känslor av klarhet, kreativitet och ett utforskande sinne.

Breathwork
Genom dina andetag guidas du att släppa på det som ska ut och för att fylla på kroppen med ny energi som kan ge en djupare koppling till dig själv, utforska dina känslor och komma längre ner i ditt medvetande.

EFT-Tapping (Emotional Freedom Techniqes):
Denna metod hjälper dig att lösa upp känslomässiga triggers och negativa känslor som är lagrade i ditt system. Genom att stimulera specifika akupressurpunkter samtidigt som du fokuserar på ditt problem så skickas lugnande signaler till hjärnan och stressnivåerna sänks snabbt i din kropp. EFT är världens snabbast växande självhjälpsteknik och används på allt från små till stora känslorelaterade problem.

Reiki:
En terapiform med handpåläggning för att lugna nervsystemet och balansera energin så att kroppen börjar läka sig själv. Reiki består av två japanska ord “Rei” ( universell) och “Ki” ( livsenergi) och tillsammans blir det universell livsenergi eller livskraft.

Schema

Fredag
Introduktion
Fika
Intention
EFT-tapping
Middag
Reiki-healing

Lördag
Earthing (frivilligt utomhus)
Frukost
Kundalini Shaking
Kundalini Aktivering
Lunch
Egentid och reflektion
Cacaocermoni med blå lotus
Dans
Kundalini Aktivering – go deeper
Middag
Bastu och kallbad

Söndag
Earthing (frivilligt utomhus)
Kundalini Shaking
Kundalini Aktivering
Brunch
Reflektion och samtal
Breathwork
Sen lunch
Avslutning

Kursgården

Vi spenderar helgen i ett vackert gammalt kapell från 1889, numera en kursgård med namnet Liljero Retreat – en besjälad plats där omtanke och hjärta lagts vid varje detalj. Den lugna, säregna energin i byggnaden hjälper oss i processen att komma i kontakt med våra hjärtan och vår sanning. Kapellet bidrar till den oförglömliga upplevelse som vi vill ge dig dessa dagar. Välkommen till en transformerande helg på Liljero!

Dina retreatledare

Camilla Liljeqvist

Camilla har spenderat större delen av sitt liv i ett utforskande av självutveckling, andlighet och medvetenhet. Hennes nyfikenhet har drivit henne till att prova olika vägar och metoder i en inre resa för att hitta balansen mellan kropp, sinne, energi och ande. Genom Kundalini aktivering har hon hittat ett sätt att även kunna hjälpa andra att upptäcka den råa livskraft som finns inom oss, för att ta fram den mest kraftfulla och gudomliga versionen av individen. Den representerar vår oändliga potential av varande. Camilla har sedan tidigare också certifieringar i Angel Mediumship, Induction of Hypnosis och Bambu Massage.

Anna Tonelli

Anna har i hela sitt liv letat efter något större än sig själv, och för tre år sedan valde hon att gå en Reiki-utbildning. Det var då dörren öppnades till en ny dimension, och energin blev plötsligt så mycket tydligare och starkare inom henne. Ett ytterligare stort steg i hennes egna energiutveckling var när hon utbildade sig till facilitator i KA; Kundalini aktivering. Anna är även utbildad breathwork-facilitator för expansion i kropp, sinne och själ.

Tina Lee Möller
Tina arbetar som coach/ terapeut/workshopledare och har hjälpt människor att må bättre med bl.a. EFT-tapping sedan 2011. Hon sitter med i EFT Förbundets styrelse och håller kurser och coachutbildning i metoden. Tina är certifierad Heart IQ coach, har lett workshops och retreat som bl.a. Mer än ett Retreat, Retreat Återhämta hela dig , Workshop Självkänsla, Workshop Släpp Bagaget, Workshop Neurografisk Bildcoaching, Konsten att få saker och ting gjorda, Workshop Heja Mig, , Retreat Smink & Soul och hon utbildar även i Asiatisk YogaMassage. Med ett nyfiket sinne guidar hon genom att lyssna till kroppen och känslornas behov – vad de vill förmedla, och assisterar kroppens energier att komma i balans.

Praktiskt

Boende
Mysiga sovplatser erbjuds på ovanvåningen i delad sal med skiljeväggar av tyg. Liljeros rymliga sovsal inbjuder till den viktiga känslan av samhörighet, trygghet och gemenskap vilket vi även utvecklar och tillämpar i vår mindfulnessträning. Om man vill ha separat boende går det ev att hyra i byn till en merkostnad.

Detta ingår

 • Retreat
 • Boende
 • Alla måltider.

Plats
Liljero Retreat
Högsbo 123, 740 44 Tärnsjö

Mat
Vegetarisk mat som lagats med massor av kärlek serveras. Till stor del ekologisk, vegetariska alternativ finns.

Samåkning
En facebookgrupp finns där man kan erbjuda/söka samåkning till kursgården.

Frågor
Vid specifika frågor, kontakta info@retreatsverige.se

Delbetalning med Klarna är möjlig för dig som önskar!
Varmt välkommen att investera i din hälsa och ge dig själv en upplevelse som du tar med dig vidare i livet!

Retreat utgången

Event FAQs

Hur tar jag mig dit?

Samåkning En facebookgrupp finns där man kan erbjuda/söka samåkning till kursgården.


Liljero Retreat finner du på gps:en alternativt skriver in: Högsbo 123, 740 44 Tärnsjö. Det ligger ca 1,5 timmes bilfärd nordväst om Stockholm.
En facebookgrupp för samåkning kommer att finnas. Kommer du från Stockholm komunalt åker du tåg till Uppsala. Därefter går det bussar antingen via Östervåla eller Heby (tar ca 1,5 timme). I Östervåla byter du mot Heby. Åker du via Heby byter du mot Östervåla för att sedan gå av på hållplats Högsbo som ligger en minuts promenad från Liljero.

Jag kommer inte att kunna vara på plats hela kursen, (kommer senare eller måste åka tidigare) kan jag komma ändå?

Absolut du är så välkommen. Hör av dig till info@retreatsverige.se med detaljer så löser vi något. 


 

Jag känner mig inte bekväm med att vara med på någon av workshopsen, måste jag vara med?
Inga problem, du är bara med på workshopsen du känner dig kallad till. Vill du hellre ta det lugnt på rummet, ta en skogspromenad eller något annat så gör du det.
Jag har någon sjukdom, kan jag vara med?
Hör av dig till info@retreatsverige.se med frågor angående specifika sjukdomar. Allt går att lösa!
 • Liljero Retreat
 • Högsbo 123
 • Tärnsjö
 • 740 44
 • Sverige

Retreatdetaljer

 • 17 november, 2023 16:00   -   19 november, 2023 15:00
Dela retreat
Lägg till i kalender