Kom hem till dig själv

Datum

23 februari, 2024

Tid

17:00

Plats

Djuvanäsklint

Finn ro i ditt hjärta

Upplev en helg av själslig förnyelse och inre frid. Lämna stressen och oron bakom dig. Välkommen till ett retreat där du guidas tillbaka till ditt hjärta. Dans, meditation, gemenskap och djupdykning i din inre visdom väntar på dig. Lämna med en känsla av befrielse och klarhet, redo att omfamna ditt sanna jag.

Lär känna friheten av att vara dig själv. Utan masker. Här erbjuds Du en plats fri från krav, där helande sker i en atmosfär av ren närvaro där alla känslor får sitt utrymme!

Under helgen får du möjlighet att uppleva

 • Kallbad och bastu
 • Frisk luft
 • Dans
 • Breathwork
 • Mjuka rörelser
 • Ljudhealing
 • Meditation
 • Gemenskap, delningscirklar
 • Coaching

Dina guider

I över åtta år har Felix och Julia vandrat tillsammans på denna jord och deras gemensamma kärlek för hälsa och äventyr har tagit med dem på fantastiska upplevelser världen över. De har även navigerat genom utmaningar och ägnat åratal åt läkningsprocesser, vilket har resulterat i otaliga livslärdomar att dela med sig av. De brinner för att inspirera människor till en hälsosam livsstil där mat, god sömn och rörelse utgör nycklarna till en god hälsa enligt dem.

Felix
Felix har hängivit större delen av sitt liv åt andlig utveckling och att tjäna andra och den högre drömmen för mänskligheten och planeten. Hans resa inom självutforskning började för 14 år sedan genom plantmedicin, yoga och meditation. Felix är en man vars inre ljus och talanger strålar klart. Som en skicklig ljudbadsfacilitator, hypnotisör och coach bistår han människor på deras resa för att återfinna sitt sanna jag. Djupt engagerad i mansarbete och aktiv inom organisationen SCULP är Felix en dedikerad individ som strävar efter att bidra till samhället och stödja andra på deras egna väg mot självförverkligande.

Julia
Julias främsta passion i livet är att vara en källa till hjälp, inspiration och motivation för andra att verkligen leva sina liv fullt ut. Hon strävar efter att leva från hjärtat och bjuder in dig till en atmosfär där alla känslor är välkomna. Julia har kallbadat under 4 vintrar och älskar att röra på kroppen och bjuder gärna in till djupa samtal om livets upp- och nedgångar. Hon delar gärna med sig av sin övertygelse om att läkning är möjligt, en insikt som föddes ur hennes egen resa där hon läkt många brutna ben i kroppen och efter att ha övervunnit en lång period av utmattningsdepression.

Idag är hon en sann livsnjutare som sprider glädje och kärlek omkring sig likt en sol samtidigt som hon inte tvekar på att tillåta regnet få sitt utrymme när det behövs. Med utbildningar som yogalärare, coach och energihealer i bagaget, brinner Julia för att förmedla vikten av att lära känna sig själv, sin själ, sin kropp, sitt sinne samt den inre guiden som alltid vet precis vad vi behöver. Genom sin närvaro och erfarenheter inspirerar Julia andra att omfamna sin inre kraft och att leva livet fullt ut!

Om platsen, Djuvanäsaklint

Djuvanäsaklint är inte bara en plats, det är en kraftplats som erbjuder en unik möjlighet för återhämtning och expansion. Belägen mitt emellan himmel och jord, omringad av en sjö som sveper runt hela halvön och omfamnad av skog, är platsen en verklig förening med moder jord.

Här pulserar en vortex av andlig närvaro och expansiv energi. Att enbart befinna sig i detta fält är som att öppna dörren till en dimension där processer naturligt stiger upp till ytan. Djuvanäsaklint är en arena för förlösning av stagnerad energi och varje stund här blir en möjlighet att uppleva en djupare koppling med det övergripande flödet av existensen.

Praktiskt

Boende
Du kommer att ha möjlighet att bo i bekväma rum, antingen delat eller privat.

Detta ingår
– 2 nätter på Djuvanäsaklint
– Daglig näringsrik kost
– Retreatets aktiviteter
– Naturupplevelser
– Kontinuerligt stöd genom två digitala Zoom-möten med din grupp efteråt.
– Transfer från & till Nässjö station

Mat
Vi värdesätter näring under retreatet och serverar hälsosam mat för att stödja ditt välbefinnande. Frukost, lunch, snacks, middag, samt te och kaffe kommer att bestå av vegetariska rätter och så långt som möjligt vara ekologiskt.

Plats
Djuvanäsaklint 12
574 95 Björköby

Frågor
Vid specifika frågor, kontakta info@retreatsverige.se

Om du får förhinder
Vid sjukdom eller annan plötslig händelse erbjuds en plats på en annan retreat. Meddela oss så snart du kan!

Delbetalning med Klarna är möjlig för dig som önskar!
Varmt välkommen att investera i din hälsa och ge dig själv en upplevelse som du tar med dig vidare i livet!

Retreat utgången

Event FAQs

Vad behöver jag ha med?

Handduk, badkläder, sängkläder, bekväma yogakläder och varma kläder för att vara utomhus.

Hur tar jag mig dit?

Adress: Djuvanäsaklint 12, 574 95 Björköby Har du problem att ta dig hit så är det bara att höra av dig så löser vi det med andra deltagare.

Jag känner mig inte bekväm med att vara med på någon av workshopsen, måste jag vara med?
Inga problem, du är bara med på workshopsen du känner dig kallad till. Vill du hellre ta det lugnt på rummet, ta en skogspromenad eller något annat så gör du det.
Jag är gravid, kan jag vara med?

Grattis! Ja självklart kan du vara med, men du får ta det lugnare på vissa workshops eller få anpassade övningar att göra. Du kommer få guidning och rekommendationer men främst ska du bara lyssna på din kropp.

Jag har någon sjukdom, kan jag vara med?
 

 

Hör av dig till info@retreatsverige.se med frågor angående specifika sjukdomar.
 • Djuvanäsklint
 • Djuvanäsaklint 12
 • Björköby
 • 574 95
 • Sverige

Retreatdetaljer

 • 23 februari, 2024 17:00   -   25 februari, 2024 14:00
Dela retreat
Lägg till i kalender