Inner Transformation Retreat – Connect to Your Soul

Datum

21 juli, 2023

Tid

17:00

Plats

The SoulSpace

INNER TRANSFORMATION RETREAT – Connect to Your Soul

Inte bara ett yogaretreat, meditation eller hälsoretreat – utan en totalupplevelse för kropp och sinne. Denna helg är för Dig som är redo för eller vill inspireras till förändring, uppleva mer av Ditt Högre Jag och stå i din fulla kraft.

VAD?
Ett retreat för Dig som vill uttrycka, minnas och leva mer som den du är!”

Vi kommer att jobba med en mängd olika typer av verktyg för att skapa förändring, kraft och healing och få kontakt med ditt högre Jag. ” Retreaten innehåller rörelse, samtal, dans, yoga, röstträning, andningsövningar, meditation mm. Allt utifrån Dina förutsättningar.
Vi kommer att bjuda in kraft och läkning genom andetaget och sound healing och skina ljus på det som hindrar Dig från att göra det du vill med ditt liv – det din själ längtar efter. Tillsammans kommer vi att släppa taget för att sedan bjuda in det Du drömmer om. Vågar du drömma?

VARFÖR?
Inom de flesta av oss finns en längtan, en önskan om att leva livet än mer fullt ut, upptäcka mer av vår potential och vad livet har att erbjuda. Resan här på jorden kan vara rätt tung och då är det magiskt när vi kan inspireras till att göra resan lättare, roligare, mer glädje- och kärleksfylld.

Och ju fler som lever från hjärtat och i kontakt med sitt Högre, Kärleksfulla, ”Visa Jag” desto bättre värld får vi! En konstant resa där vi alla samskapar & lär av varandra!

Magiska förutsättningar för en inre transformation till mer Lycka, Kärlek & Kontakt med Själen.

Schemat kommer vara ungefärligt – precis som livet – & utformas löpande, så om du har starka preferenser av en fast struktur har du här en fantastisk möjlighet att träna på det motsatta

Preliminärt schema:
FREDAG 21/7
1700 CLEARING THE SPACE WITHIN
1900 MAGICAL DINNER
2030 INTENTION SETTING

LÖRDAG 22/7
0745 MORNING MOVEMENT
0900 DIVINE BREAKFAST
1030 FLASHLIGHT, MIRROR & SOUND HEALING
1300 ENERGIZING LUNCH
1500-1730 EXPRESS YOUR SOUL
1630 Fika
1900 MYSIG MIDDAG
2030 Ceremoni – HEALING RELEASE

SÖNDAG 23/7
0745 MORNING MOVEMENT
0900 AMAZING BREAKFAST
1030 POTENTIALS & DREAMS
1300 LOVING LUNCH
1500-17 I AM – THE SOUL PERSPECTIVE
1700 Avslut & hemfärd

Om Paulina

Hon är en Cosmic Activator som kanaliserar högre frekvenser av ljus och kärlek för det högsta goda. Som vägledare hjälper hon andra att hantera underliggande förmågor, läkningsprocesser och minnen. Hon har genomgått “The Healers Journey” och använder verktyg som healing, light language, akashic records, massage och rörelse. Hon har varit medveten om sin medialitet sedan tonåren och har fått uppleva många magiska läkningsupplevelser. 2020 upplevde hon en kraftig medvetandexpansion och fick tillgång till multidimensionella perspektiv av universum. Har du några frågor och funderingar kan du kontakta info@paulinadunker.com

Praktiskt

Var?
En plats vald med omsorg ”Lyckhem, på Kärleksstigen 11, Väddö” hos The SoulSpace Retreat.

Huset
”Lyckhem är en unik skärgårdsidyll omgiven av öppet hav, stora hagar och djupa skogar. Samt tillgång till bastu, crossfit gym & badbrygga. Vår matfilosofi andas balans och maten är alltid sund, smakfull, nyskapande, ekologisk och mestadels växtbaserad.

Maten
Vår mat är fylld av färger, smaker, texturer, näring och kärlek. Vår matfilosofi andas balans och maten är alltid nyttig, smakfull, nyskapande, ekologisk och mestadels växtbaserad och närodlad.

Vårt kök är alltid välkomnande, det är mycket skratt och maten lagas med mycket kärlek och bjuder förutom på god och välgörande mat in till samtal om mat, njutning, hälsa och allt däremellan. Tillsammans med yoga, meditation och dans skapar den näringsrika och vackra maten en helhet för välbefinnande.

“Ser sååå mycket fram emot denna magiska helg tillsammans.
That which is meant for you can never pass you by…
Med värme.”
Paulina

Delbetalning med Klarna är möjlig för dig som önskar!

Varmt välkommen att investera i din hälsa och ge dig själv en upplevelse som du tar med dig vidare i livet!

Retreat utgången

Event FAQs

Vad behöver jag ha med?

Handduk, badkläder, sängkläder, bekväma yogakläder och varma kläder för att vara utomhus.

Jag kommer inte att kunna vara på plats hela retreatet, (kommer senare eller måste åka tidigare) kan jag komma ändå?

Absolut du är så välkommen. Hör av dig till info@paulinadunker.com med detaljer så löser vi något. 

Jag känner mig inte bekväm med att vara med på någon av workshopsen, måste jag vara med?
Inga problem, du är bara med på workshopsen du känner dig kallad till. Vill du hellre ta det lugnt på rummet, ta en skogspromenad eller något annat så gör du det.
Jag är gravid, kan jag vara med?

Ja du kan vara med, men du får ta det lugnare på vissa workshops eller få anpassade övningar att göra. Du kommer få guidning och rekommendationer men främst ska du bara lyssna på din kropp.

Hur tar jag mig dit?

Kommunalt tar det ca 3 tim från Stockholm respektive Uppsala. Slutstationen är skeppsmyra affär och därifrån är det en kort promenad till The SoulSpace. Det går även bra att ta sig med bil vilket endast tar ca 1 tim 45 minuter från båda städer. Adress: Kärleksstigen 11, Björkö

Behöver jag någon erfarenhet?

Nej, Du är välkommen precis som du är!

  • The SoulSpace
  • Kärleksstigen 11
  • Väddö
  • Björkö
  • 764 53
  • Sverige

Retreatdetaljer

  • 21 juli, 2023 17:00   -   23 juli, 2023 17:00
Dela retreat
Lägg till i kalender