Come Closer COUPLES RETREAT

Datum

23 februari, 2024

Tid

17:00

Plats

Sju Sjöar (utanför Göteborg)

En oförglömlig helg tillsammans

Välkommen till en oförglömlig helg tillsammans med din partner i närvaro, nyfikenhet och kärlek. En helg där ni får tid och space tillsammans utanför vardagens rutiner och måsten, så att ni kan landa tillsammans och mötas på riktigt.

Helgens sessioner ger er möjlighet att connecta djupare, utforska varann på nya sätt, förstå er själva och varandra bättre, utveckla
er kommunikation, stärka ert samspel, öka lust, inspiration och energi, och se varann med nya ögon.Vi bjuder in till en underbar vinterhelg utöver det vanliga som kommer föra er närmare varann och göra er unika relation ännu bättre.

Ni kommer bl.a. få uppleva

Utvecklande sessioner där vi berör de olika sinnena, maskulin/feminin energi, att leda/följa, att ge/ta emot, medveten kommunikation och närvaro. Vi använder oss av metoder som berör både sinne, kropp och själ på ett kraftfullt sätt som gör att ni kan mötas och komma varann närmare på flera nivåer. Ni kommer få uppleva en härlig mix av olika typer av utforskande och connectande övningar – i kombination med fri tid till att bara vara och njuta av varann och de vackra omgivningarna. Sessionerna hålls på logen med högt i tak och fantastisk utsikt över sjöarna och naturen.

Vilka är detta parretreat för?

Denna helg är för er som vill utveckla och fördjupa er relation, och uppleva underbara stunder tillsammans. Det krävs ingen tidigare erfarenhet och ni behöver inte vara vana vid att vara på retreat eller i liknande sammanhang. Det enda som krävs är en öppenhet och en önskan om att komma närmare varann, och fördjupa er relation på ett eller annat sätt. Kanske vill ni att den ska vara mer spännande, harmonisk, passionerad, närvarande, intim, trygg, kärleksfull, djup, lekfull – eller kanske längtar ni efter kvalitetstid och att mötas i närvaro och fördjupa allt det ni redan har skapat tillsammans.

Oavsett anledning så kommer ni uppleva en helg som ni sent kommer att glömma, och som kommer vara en så stor gåva till er – både som par och individer.

Dina guiders intention är

Att skapa ett tryggt och tillåtande space där ni kan möta varandra helt kravlöst i närvaro, öppenhet, nyfikenhet och kärlek. Erica och Andreas önskar att ni vid retreatets slut känner er lite närmare varann, och känner mer kärlek och tacksamhet till varann. De önskar att ni lärt er nya saker om er själva och varandra, fått nya perspektiv, verktyg och ny inspiration till att vårda och uppskatta er relation ännu mer.

Era värdar & coacher

Erica Nylander
Erica är en inkännande och varm person med härlig energi som gör att du känner dig trygg, avslappnad och inspirerad. Hon har en förmåga att skapa ett tillåtande space där du kan släppa taget, lägga prestation åt sidan och mjukna in i dig själv och din essens. Hennes unika guidning får ditt sinne att vila och du landar in i kroppen och hjärtat där du kan vara närvarande, kravlös och fri.
Mer om Erica på instagram: @create_with_erica

Andreas Söderqvist
Andreas är en trygg, omhändertagande och inkännande person med stort engagemang. Han har en enorm nyfikenhet och kunskap kring hur vi fungerar på djupet som människor: roller, beteenden, behov etc, och hur vi fungerar i relation till andra. Han har även en djup förståelse för hjärnans kraft och vår sexuella energi och sexualitet. Dessa delar väver han ihop på ett unikt sätt som gör hans coaching och sätt att leda och inspirera helt unikt, och transformerande på djupet. Han coachar kvinnor, män och par till att bryta begränsande mönster, blomstra i sig själva och tillsammans, och skapa mer njutning i sin vardag.
Mer om Andreas på instagram: @sexuelltblomstrande

Ord från tidigare deltagare

“Ni har varit fantastiska på att leda gruppen på ett tryggt, respektfullt och naturligt sätt. Vi tar med oss denna omvälvande helg för resten av våra liv. Alla övningar har givit en del av det totala pusslet. Tack från djupet av våra hjärtan”

Praktiskt

Detta ingår

 • Naturnära boende
 • Fantastiska måltider
 • Kraftfulla sessioner
 • Bad i badtunna/bastu och kallbad om man önskar
 • Vackra omgivningar
 • Gemenskap
 • Ny inspiration och nya verktyg
 • Underbara stunder med din kärlek

Logi
Dubbelrum med egen ingång och naturen precis utanför dörren.

Plats
Sju Sjöar (utanför Göteborg)
Brännared Holmen 3
519 97 Öxnevalla

Mat
Fantastiska måltider tillagade av närproducerade råvaror efter säsong

Frågor
Vid specifika frågor, kontakta info@retreatsverige.se

Bokningsvillkor
Vid avbokning minst 30 dagar innan retreatets start får ni tillbaka hela summan förutom 3 000 kr som behålls i anmälningsavgift. Ni kan också välja att överlåta platsen till någon annan. Vid avbokning på grund av sjukdom får ni tillbaka hela summan förutom anmälningsavgiften. Ni kan också välja att överlåta platsen till någon annan.

Delbetalning med Klarna är möjlig för dig som önskar!
Varmt välkommen att investera i din hälsa och ge dig själv en upplevelse som du tar med dig vidare i livet!

OBS! Använd inte en Hotmail-adress när du bokar, då Hotmail har en bugg som gör att din bekräftelse inte når fram.

Retreat utgången

Event FAQs

Hur tar jag mig dit?

Adress: Sju Sjöar Brännared Holmen 3 519 97 Öxnevalla


Denna vackra plats ligger drygt en timmas bilfärd från centrala Göteborg. Vill ni åka kollektivt så är Horred närmaste hållplats, meddela i så fall så att vi kan se om det finns möjlighet till upphämtning eller samåkning från Göteborg eller annan närliggande ort.

Vi kommer inte att kunna vara på plats hela kursen, (kommer senare eller måste åka tidigare), kan vi komma ändå?

Absolut ni är så välkommna. Hör av dig till info@retreatsverige.se med detaljer så löser vi något. 


 

Vi känner mig inte bekväm med att vara med på någon av workshopsen, måste jag vara med?
Inga problem, ni är bara med på workshopsen ni känner er kallade till. Vill ni hellre ta det lugnt på rummet, ta en skogspromenad eller något annat så gör ni det.
Jag har någon sjukdom, kan jag vara med?
 

 

Hör av dig till info@retreatsverige.se med frågor angående specifika sjukdomar. Allt går att lösa!
Förkunskaper?

Inga förkunskaper krävs. Välkomna precis som ni är!

 • Sju Sjöar (utanför Göteborg)
 • Brännared Holmen 3
 • Öxnevalla
 • 519 97
 • Sverige

Retreatdetaljer

 • 23 februari, 2024 17:00   -   25 februari, 2024 16:00
Dela retreat
Lägg till i kalender